Produser dine egne annonser

 

Google Web Designer

Design Verktøy for å Lage Interaktive HTML5 Annonser

 

Google Web Designer vil bli nøkkelen til å gjøre HTML5 tilgjengelig for folk over nettet, og gjøre at vi er nærmere målet om at ting bygges en gang og kjøres overalt. GWD er et gratis program som fungerer på Windows, Mac og Linux. Programmet gjør det enkelt å lage interaktive HTML5-baserte annonser som fungerer like bra på datamaskin, nettbrett og mobil. Google Web Designer håndterer HTML5 og CSS slik at du kan fokusere på andre ting, som å lage vakre interaktive opplevelser som engasjerer og fascinerer.

 

GWD er basert på HTML 5 og CSS 3 og tillater kryss nettleser støtte, noe som gjør det til et meget nyttig verktøy.

 

 

GWD Lenker

 

 

Hva Google Web Designer er:

 GWD-Samfunn

 Nyhets-strøm

 GWD grensesnitt

 

 Sertifisering i       GWD

 

 GWD på Youtube

  Google Web Designer, (GWD) er et avansert nettprogram som er utviklet med HTML5, som du kan designe og lage HTML5-annonser og annet nettinnhold ved hjelp av et innebygd visuelt og kodebasert grensnitt.

Med kodevisningen til GWD kan du opprette filer i formatene CSS, Javascript og XML, bruke funksjoner som fremhever syntaks og autofullfører koder. Dermed blir kodene enklere å skrive, og du gjør færre feil.'

Når du er ferdig med å lage innholdet, produserer GWD rent innhold som lesbart for mennesker, i formatene HTML5, CSS3 og Javascript.

I Google Web Designer, har du til din rådighet et bibliotek av komponenter som gjør at du kan legge til bildegallerier, videoer, verktøy for annonsenettverk med mer.

 


   Last ned og Innstaller GWD