📝 Markedsføring og Annonsering på nettet.

 

Vær beredt for fremtiden i Digital Marketing.

Ettersom personvernet blir enda viktigere i fremtiden, må markedet se etter løsninger som vil være standarder langt inn i fremtiden. Heldigvis trenger personvern og nøyaktig måling ikke lenger være motstridene. Med riktige verktøy og planlegging kan nå firmaer gå i gang med å forbedre sine markedsmuligheter og kunnskaper mens de gir de samme gode opplevelsene til sine brukere/kunder.

Ingen besøk, ingen utgifter
Annonse-budsjettet ditt brukes kun når noen klikker på annonsen og går til nettstedet ditt, eller ringer deg. Altså bruker du kun av annonse-budsjettet ditt når markedsføringen fungerer. Dette er dette som gjør at markedsføring på web er så effektivt.
 
 

Søk

Ditt firma blir synlig på førstesiden av Google som er verdens største søkemotor. Tekstannonser vises for alle som søker etter dine produkter og tjenester. Et rett valg hvis målet er flere kunder og mer fortjeneste.

Tiltrekk flere kunder
Det er mange nå som bruker Google, så det er avgjørende med god synlighet hvis du ønsker flere kunder. Du kan lett tiltrekke deg nye besøkende til nettstedet ditt, øke salget på nettet, eller sørge for at kundene kommer tilbake.
 

 

Google Remarketing

Her blir det mulig å hente tilbake kunder som har besøkt ditt nettsted og vist interesse for det du tilbyr ved hjelp av bannerannonsering som disse blir eksponert for. Verdien av å hente disse tilbake på er uvurderlig. Dette er en treffsikker og unik strategi som bør brukes, men bør kombineres med andre valgte strategier.

100% treffsikkert
Målretting i "Annonse Systemet" (f.eks, Google Ads), sikrer at din annonsering vises i rett marked og mot rett målgruppe. Velg din målgruppe fra land, fylker, byer eller en bestemt avstand fra din butikk. Velg målretting ut i fra alder, kjønn, bestemte dager i uken eller tider på døgnet.
 
Google Display
Gjør deg synlig hos andre partnere; f,eks aviser på nettet, bransjeblader,  YouTube og Gmail. Bannerannonsering vises i artikler som er relatert til din bransje og dine produkter. Dette er et godt valg valg hvis målet er branding og merkevarebygging.
Målbar annonsering
All trafikk i Annonse Systemet kan måles slik at du kan se hva som er salgsutløsende for ditt firma. Dette kan du sjekke så ofte du vil, slik at du kan være trygg på at din Google annonsering er lønnsom.